My Cart

Close

AMRITSARI INSTANT CHANA MASALA

Ingredients

  • 1 kg White Chana
  • 100 gms MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Amritsari Chana Masala.
  • Few Coriander leaves.
  • Slivers of ginger
  • 3-4 slits of green chillies
  • 4-5 cloves of garlic.
  • 2-3 tablespoon Ghee

Directions to make

  • Boil 1 kg white chana in the pressure cooker properly.
  • In a kadhai add the chana and 100 gms MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Amritsari Chana Masala.
  • Heat oil in a pan.
  • Add few slivers of ginger, 3-4 slits of green chillies, 4-5 cloves of garlic.
  • Pour the tadka over the chana and put some basil leaves for decoration.
  • Serve with hot bhatura or tandoori roti.

सामग्री

  • 1 किलो सफेद चना
  • 100 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI अमृतसरी चना मसाला।
  • धनिया पत्ते
  • अदरक के टुकड़े
  • हरी मिर्च के 3-4 टुकड़े
  • लहसुन की 4-5 कली
  • 2-3 चम्मच घी

बनाने की विधि

  • प्रेशर कुकर में 1 किलो सफेद चना उबालें।
  • एक कढाई में चना और 100 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI अमृतसरी चना मसाला डालें।
  • एक पैन में तेल गर्म करें।
  • अदरक, हरी मिर्च के 3-4 स्लाइस, लहसुन के 4-5 कली के कुछ टुकड़े डालें।
  • चना के ऊपर तड़का डालें और सजावट के लिए तुलसी के कुछ पत्ते डालें।
  • गरम भटूरे या तंदूरी रोटी के साथ परोसें।