Ingredients
- 1 kg White Chana
- 100 gms MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Amritsari Chana Masala.
- Few Coriander leaves.
- Slivers of ginger
- 3-4 slits of green chillies
- 4-5 cloves of garlic.
- 2-3 tablespoon Ghee
Directions to make
- Boil 1 kg white chana in the pressure cooker properly.
- In a kadhai add the chana and 100 gms MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Amritsari Chana Masala.
- Heat oil in a pan.
- Add few slivers of ginger, 3-4 slits of green chillies, 4-5 cloves of garlic.
- Pour the tadka over the chana and put some basil leaves for decoration.
- Serve with hot bhatura or tandoori roti.
सामग्री
- 1 किलो सफेद चना
- 100 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI अमृतसरी चना मसाला।
- धनिया पत्ते
- अदरक के टुकड़े
- हरी मिर्च के 3-4 टुकड़े
- लहसुन की 4-5 कली
- 2-3 चम्मच घी
बनाने की विधि
- प्रेशर कुकर में 1 किलो सफेद चना उबालें।
- एक कढाई में चना और 100 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI अमृतसरी चना मसाला डालें।
- एक पैन में तेल गर्म करें।
- अदरक, हरी मिर्च के 3-4 स्लाइस, लहसुन के 4-5 कली के कुछ टुकड़े डालें।
- चना के ऊपर तड़का डालें और सजावट के लिए तुलसी के कुछ पत्ते डालें।
- गरम भटूरे या तंदूरी रोटी के साथ परोसें।