TANDOORI PANEER MASALA
Ingredients
- 250 gm Cottage Cheese
- 60 gm Onions
- 120 gm Tomatoes
- 40 gm Butter/oil
- 25 gm Fresh Cream
- 10-15 gm MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Tandoori Paneer Masala
- Salt to taste
Directions to make
- Cut 250 gm cottage cheese into pieces.
- Make a paste of onions and tomatoes and fry in oil/butter in pan till brown.
- Add 25 gm fresh cream or milk and add 10-15 gm MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Tandoori Paneer Masala.
- Add salt. Cook on simmer for 8-10 min.
- Garnish with green coriander and cream and serve.
सामग्री
- 250 ग्राम कॉटेज पनीर
- 60 ग्राम प्याज
- 120 ग्राम टमाटर
- 40 मक्खन / तेल
- 25 ग्राम ताजा क्रीम
- 10-15 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI तंदूरी पनीर मसाला
- नमक स्वादअनुसार
बनाने की विधि
- 250 ग्राम पनीर को टुकड़ों में काट लें।
- प्याज और टमाटर का पेस्ट बनाएं और तेल / मक्खन में भूरा होने तक भूनें।
- 25 ग्राम ताजा क्रीम या दूध मिलाएं और 10-15 ग्राम MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI तंदूरी पनीर मसाला डालें।
- नमक डालें। 8-10 मिनट के लिए पकाएं ।
- हरे धनिये और क्रीम से गार्निश करें और परोसें।