Directions to make
- Heat ghee on a tawa, add some curry leaves, urad dal, salt and MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI Idli Podi Masala.
- Add few mini idli, mix well and toss.
- Serve it with coconut chutney.
- OR
- Mix it with little warm ghee or gingelly oil.
- Serve along with idli or dosa.
बनाने की विधि
- एक तवे पर घी गरम करें, कुछ कढ़ी पत्ते, उड़द की दाल, नमक और MAYORI'S CONSCIOUS RAS-SOI इडली पोडी मसाला डालें।
- कुछ मिनी इडली डालें, अच्छी तरह मिलाएँ और टॉस करें।
- इसे नारियल की चटनी के साथ सर्व करें।
- या
- इसे थोड़े गर्म घी या गिंगेली के तेल में मिलाएं।
- इडली या डोसा के साथ परोसें।